Aansprakelijkheid

Verantwoordelijk voor de inhoud van www.sklz.be :

SKLZ vzw

Aachener Strasse 31 I 4700 Eupen I Belgien

 

Telefoon: +32 (0)87 85 10 16

Telefax: +32 (0)87 85 10 16

E-Mail: info@sklz.be

Internet: www.sklz.be

 

Voorzitter: Dominique Chavet

Handelsgerecht: Eupen

Bedrijfsnummer: 0476.746.288

 

Bankverbinding:

Rekeningnummer: 731-0006692-71

IBAN: BE49 7310 0066 9271

BIC/SWIFT: KREDBEBB

 

 

Website inhoud
De inhoud van deze pagina's is uitsluitend informatief en niet compleet met betrekking tot de totaliteit van het aanbod van SKLZ vzw. Ondanks zorgvuldige controle van de juistheid van de informatie is deze niet gegarandeerd. U zult begrijpen dat elk moment veranderingen aan het pakket in de vorm van apparatuur en technologie mogelijk zijn.
SKLZ vzw wijst elke verantwoordelijkheid af waarvan de inhoud en het gebruik van de website is betrokken, in verband met technische problemen of aanvallen van derden, die veranderingen in de informatie of het leiden tot directe en indirecte schade, ongeacht de oorzaak, oorsprong, bronnen en gevolgen. SKLZ vzw neemt geen verantwoordelijkheid voor materiŽle schade aan computerapparatuur van de Internet-gebruikers na een bezoek aan de website of het downloaden van bestanden, of andere elementen van de website (afbeeldingen, teksten, ...).

 

Aansprakelijkheid
Ondanks zorgvuldige controle aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte websites zijn uitsluitend de eigenaren verantwoordelijk.

 

De site en de toegang tot en het gebruik zijn geregeld door de Belgische wetgeving.

 

Rechten
Alle rechten volgens de Belgische en internationale wetgeving inzake auteursrechten en intellectuele eigendom blijven de SKLZ vzw uitdrukkelijk voorbehouden. Reproductie of kopiŽren van welke aard dan ook, wordt alleen toegestaan met de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever. Foto's, teksten en beelden, met inbegrip van de rechten voor foto's, logo's en productnamen zijn uitsluitend voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren. Het kopiŽren van hele of delen van deze website is uitdrukkelijk verboden.

 

[ Home ] [ Aansprakelijkheid ]

 

Sprachkurse, Intensivkurse, Konversationstrainings, Sprachferien, Sprachaufenthalte, Sprachenschule, Sprachen lernen, Sprachinstitut, Sprachzentrum, FranzŲsischkurse, Sprachferien FranzŲsisch,

Taalcursussen, taalcursussen, Taalcursus, taalcursus, Franscursus, cursus frans, cursus Frans, Duitscursus, cursus duits, cursus Duits, Engelscursus, cursus engels, cursus Engels, Conversatiestages, Taalvakanties, Taalverblijven, Taalakademie, Talen leren, Taalinstituut, Talencentrum, Taalvakanties, taalvakanties, Taalvakantie, taalvakantie, Taalvakanties Frans, Taalvakantie Frans, taalvakanties frans, taalvakantie frans, Taalvakanties Duits, Taalvakantie Duits, taalvakanties duits, taalvakantie duits, Taalvakanties Engels, Taalvakantie Engels, taalvakanties engels, taalvakantie engels, taalvakanties BelgiŽ, taalvakantie BelgiŽ, taalvakanties Eupen, taalvakantie Eupen, Duitstalige Gemeenschap, Oostkantons